Tillbaka till Föreningen

Närområdet

Närliggande affär
Den 14 juni 2012 invigdes Norrtäljes nya köpcentrum, Flygfältets handelsområde. 9200 kvadratmeter butiksyta med 750 parkeringsplatser.

På Drottning Kristinas väg 60 ligger även Flygfältets Pizzeria som serverar både lunch och middag.

På gång är även Nordronas handelsområde där Biltema är den första butiken som öppnade dörrarna den 7 november 2013. Här öppnas snart fler butiker.

Kommunens största idrottsförening
Idrottsföreningen Friskis&Svettis Norrtälje är en ideell förening som drivs av ett stort engagemang. Under 2012 fyller vi 28 år och vi har med gemensamma krafter passerat milstolpen 8000 tränande medlemmar! 280 funktionärer, ledare och instruktörer jobbar på sin fritid utan betalning.

Norrtälje Sportcentrum
Norrtälje Sportcentrum är Norrtälje Kommun:s representationsanläggning för idrott och evenemang. Anläggningen har ett mycket gott rykte både nationellt och internationellt.

Förutom större nationella och regionala evenemang som regelbundet hålls på Norrtälje Sportcentrum används  anläggningen av en rad lokalt aktiva idrottsföreningar, inom exempelvis fotboll, ishockey, friidrott, brottning, handboll, innebandy, och racketsporter. I Norrtälje Sportcentrum finns kansli, klubblokal och är samlingspunkt för flera av föreningarna. Utöver detta jobbar Norrtälje Sportcentrum nära det lokala näringslivet, vad gäller produktion av mässor, olika typer av evenemang och konserter.

Norrtälje Sportcentrum invigdes 1988 och drevs fram till och med 2009 i stiftelseform. 2010 till och med maj 2011 ansvarade Norrtälje kommun genom kultur och fritid för drift och administration. Från 2011 drivs Norrtälje Sportcentrum i bolagsform. Norrtälje Sportcentrum AB är ett av Norrtälje kommun helägt bolag.

Badplats Kärleksudden
Inte långt ifrån vår förening så hittar man badplatsen Kärleksudden som ligger i söderläge med cirka 50m strandlinje. Vid badplatsen finns även en restaurang och på somrarna har man en mindre kiosk som säljer glass och läsk bland annat.

Nya badhuset
Missa heller inte kommunens nya badhus som precis slagit upp portarna.